AXIOMA AKADÉMIA

Az Axioma Akadémia célja, hogy az emberi méltóság védelmére és a közjó előmozdítására készítse fel a keresztények következő generációit. 

Az előadássorozat diákokat és fiatal szakembereket vértezz fel olyan szakmai ismeretekkel, amellyel helyt tudnak állni a jog, a politika, a média vagy éppen az akadémia világában. Olyan keresztény vezetőket képzünk, akik a megszerzett elméleti tudással képessé vállnak arra, hogy a kultúrát hatékonyan formálják, legyen szó az életvédelemről, a pornográfia veszélyeiről, vagy éppen a szexualitás átpolitizálásáról. A képzés résztvevői megismerik az alapvető fogalmakat, a társadalmi folyamatok filozófiai, jogi és kulturális hátterét és megtanulnak keresztény szemléletű válaszokat adni a kihívásokra. 

Az Axióma Akadémia különböző előadássorozatokat tart, amelyek nem csak diákok, de szülők és közösségvezetők számára is elérhetőek. Célunk, hogy minél több ember ismerje meg az emberi természetet, a bibliai etikát, a valódi szabadság és az igazságosság elveit, majd ezen keresztül a családja, a közössége és a közjó szolgálatába álljon. 

Az Axióma Akadémia előadássorozatai:

Meghívnál minket előadást tartani?

Keress minket a rendezveny@axioma.hu e-mail címen vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon!
    Elfogadom az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

    Axióma Kulturális Alapítvány

    Az Alapítvány az alapító okiratának megfelelően nonprofit módon működik. Tevékenységét adományokból tartja fenn, amelyeket az Alapító Okiratban foglalt célok megvalósítására fordít.

    Kapcsolat

    © 2023 Axióma Központ